Nieuwste uitgaven bestellen

vacture

Diensten

Wat wij u kunnen bieden

Als uitvoerend orgaan van het deputaatschap Kerkelijke Dienstverlening bieden wij een aantal diensten aan. Deze diensten zijn er voor deputaatschappen, gemeenten en synoden. Valt u onder een andere organisatie, maar opereert u wel onder de paraplu van de Gereformeerde Gemeenten? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Facilitaire dienstverlening

Wij zijn het aanspreekpunt voor alle facilitaire aspecten binnen het Centraal Bureau in Woerden. Hier dragen wij onder andere verantwoordelijkheid voor de exploitatie van de vergaderfaciliteiten.

Bent u als Gereformeerde Gemeenten organisatie binnen de Gereformeerde Gemeenten op zoek naar een plek om te vergaderen? Vraag ons naar de
mogelijkheden.

Over ons

Bureau voor Kerkelijke Dienstverlening van de Gereformeerde Gemeenten

BKD is het uitvoerende orgaan van het deputaatschap Kerkelijke Dienstverlening. Wij zijn er niet alleen voor de diverse deputaatschappen binnen de Gereformeerde Gemeenten, maar we zijn er ook voor alle individuele gemeenten of andere organisaties die opereren onder die paraplu. Meer over de structuur van de Gereformeerde Gemeenten leest u hier.

Wij zijn gevestigd in het Centraal Bureau Gereformeerde Gemeenten in Woerden. Daar werken wij met acht medewerkers en een aantal oproepkrachten en vrijwilligers.

MEER OVER HET TEAM