Wij zoeken een Administratief medewerker (m/v). Bekijk de vacature.

vacture

Diensten

Wat BKD u kan bieden

Als uitvoerend orgaan van het deputaatschap Kerkelijke Dienstverlening biedt BKD diensten aan. Deze diensten zijn er voor deputaatschappen, gemeenten en synoden. Valt u onder een andere organisatie maar maakt u deel uit van de Gereformeerde Gemeenten? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Facilitaire dienstverlening

BKD verleent facilitaire diensten binnen het Centraal Bureau in Woerden. Er zijn vergaderzalen, onder andere met de mogelijkheid van video conferencing.

Bent u als Gereformeerde Gemeenten organisatie binnen de Gereformeerde Gemeenten op zoek naar een plek om te vergaderen, eventueel met digitale mogelijkheden van video conferencing? Wij hebben verschillende vergaderzalen waar dit mogelijk is. Tot een maximum van 20 personen kan men fysiek aanwezig zijn, anderen kunnen digitaal aanhaken via Teams. Aanwezigen en deelnemers op afstand ervaren een bijeenkomst als één groep in een vergaderzaal.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Over ons

Bureau voor Kerkelijke Dienstverlening van de Gereformeerde Gemeenten

BKD is het uitvoerend orgaan van het deputaatschap Kerkelijke Dienstverlening. BKD is er niet alleen voor de diverse deputaatschappen binnen de Gereformeerde Gemeenten, maar ook voor individuele gemeenten of andere organisaties die deel uitmaken van de structuur van de Gereformeerde Gemeenten. Meer over deze structuur leest u hier.

BKD is gevestigd in het Centraal Bureau Gereformeerde Gemeenten in Woerden. Daar werken medewerkers, oproepkrachten en vrijwilligers.

MEER OVER HET TEAM